OVER ONS


Ons verhaal

Marian Everaerts heeft met het starten van de kappersopleiding gehoor gegeven aan haar passie en is op 14 december 1995 voor zichzelf begonnen onder de naam ‘Marian’s’ Haarmode gevestigd aan de Klein Zundertseweg 2A. Een half jaar later werd de ruimte te klein en er moest verbouwd worden. De kapsalon werd dan ook uitgebreid.

Tussentijds heeft de kapsalon een aantal keren een metamorfose ondergaan voor een frisse uitstraling en om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De bedrijfsnaam heeft ook een verandering ondergaan naar ‘Hairlooks’. Marian heeft zelf ook niet stilgezeten na het behalen van haar vakbekwaamheidsdiploma’s en heeft de 2 jaar durende opleiding genoten tot erkend haarkleurspecialist ‘’Spectrum’’, wat een wetenschappelijke kring voor kleurspecialiste is met een erkend examen.

Na de aanleg van de randweg is het adres veranderd naar De Brug 2B. Sinds 11 mei 2020 is de vernieuwde kapperszaak geopend. De verbouwing stond aanvankelijk rondom de aardbeienfeesten gepland, maar de coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat het eerder aangepakt kon worden. De kapsalon voor het hele gezin heeft een open, ruimtelijke en gezellig sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

‘Top kappers! Altijd een genot om er te zijn. Mooi om te zien hoe gepassioneerd ze allebei met hun vak bezig zijn. Mooi team!

De volgende generatie hun zoon Glenn is volledig ingewerkt en wil de kapsalon verder samen voortzetten. Naast dames-en heren vak heeft hij ook training gevolgd Old school op het gebied van baarden. Samen blijven ze op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken. Ook luisteren zij naar uw wensen op haargebied en geven indien gewenst een persoonlijk advies. Dit advies is zoveel mogelijk afgestemd op de mogelijkheden van uw haar, uiterlijk en natuurlijk wordt met uw persoonlijke voorkeuren rekening gehouden. Ze luisteren. Tevens houden ze er rekening mee of u in staat bent om het haar zelf in model te brengen.

Marian en Glenn kunnen u daar ook vakkundig advies over geven, zodat u thuis niet voor verassingen komt te staan.Kortom, Marian en Glenn doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en ze doen hun uiterste best om u optimaal op uw gemak te voelen.

Iedere maand blijven zij bij met presentaties van Nationale- en Internationale vakmensen, op het gebied van kleuren, knippen, mode en make-up, in de Schwartzkopf studio.


Contactgegevens

De Brug 2b
4881 BH Zundert

hairlooks@kpnmail.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 20:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 20:00
Zaterdag: 7:30 – 16:00
Zondag: Gesloten

%d bloggers liken dit: