BEHANDELINGEN


Knippen

VERN

Een gestapelde kniptechniek uit Taiwan. Deze tool bestaat uit twee of meer op elkaar gestapelde scharen, waarmee razendsnel trendy kapsels kunnen worden gecreëerd.

Een unieke techniek!

De verschillende soorten scharen ‘for cutting, thinning and styling’ zijn apart en aaneengeschakeld te gebruiken. Door de juiste combinaties te maken kan men tegelijk knippen, effileren en vorm geven.

VENTAGLIO

Glanzend zacht en perfect haar. Waar de evolutie van de traditionele schaar eindigt, start de revolutie van dit ultieme knipsysteem met deze innovatieve schaar. Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft meer creatieve mogelijkheden.


“Een wereldwijd nieuw, gepatenteerd Italiaans product.”


Bijzonder zijn de nieuwe knipbehandelingen zoals de lifting techniek, deze techniek elimineert alleen de beschadigde delen van het haar en maakt het pluisvrij, mede door de concave vorm van de bladen. Een nieuwe schaar die zorgt voor gezonder haar. Laat u ook inspireren en zie welke mogelijkheden Ventaglio® aan u biedt. Ventaglio® heeft zich op internationaal vlak inmiddels bewezen. Het gebruik van de schaar is een must voor de passionele kapper en geeft ongelimiteerde creativiteit in combinatie met een juiste lichaamshouding. Resultaat: glanzend zacht en perfect haar.


Krullen

CG-TECHNIEK

Creëert sterke of zachte krullen met structuur

Deze techniek verdubbelt het volume zonder ‘slicen’. Daarnaast behoudt het de natuurlijke kwaliteit van het haar. Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn.

Versterkt de veerkracht en vitaliteit

Uitgegroeide permanenten worden veerkrachtig. Door de speciale manier van uitdunnen komt er meer lucht tussen dik en sterk krullend haar waardoor dit minder zwaar en droog aanvoelt. Openvallende krullen zullen beter vallen.


Kleuren

KLEUREN

Haarverf, we kunnen niet meer zonder! Zo nu en dan een hele nieuwe kleur of een aantal subtiele highlights om je natuurlijke haarkleur een boost te geven. Ook voor kleuren kunt u terecht bij ons terecht.


Baardbehandeling

TRIMMEN

Mannelijk, ruig en authentiek: het is niet moeilijk om te begrijpen waarom de baard zo hot is als het op gezichtsbeharing aankomt. Hij doet ons denken aan ruige houthakkers uit New England en verfijnde Victoriaanse heren – bijgevolg hebben de stijlvolle kerels van Brooklyn tot Berlijn de baby-face afgezworen en kiezen ze massaal voor volle baarden, snorren en strakke sikjes. Deze vormen en stijlen van weleer roepen een soort gevoel van vintage mannelijkheid op dat zowel indrukwekkend, apart als gesofisticeerd is. Bij Hairlooks kunt u terecht voor de behandeling van uw baard.

Contactgegevens

De Brug 2b
4881 BH Zundert

hairlooks@kpnmail.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 20:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 20:00
Zaterdag: 7:30 – 16:00
Zondag: Gesloten

%d bloggers liken dit: