De kapsalon

Hoe is Hairlooks ontstaan?

Marian Everaerts is op 14 december 1995 de kapsalon begonnen onder de naam "Marian's Haarmode". Vandaar dat veel mensen het nu nog steeds over "Marian's" hebben. Na 3 maanden was het al zo druk, dat er personeel bij moest komen.

Een half jaar later werd de ruimte te klein en er moest verbouwd worden. De kapsalon werd dan ook uitgebreid met 2 kapplaatsen.
Na ongeveer 4 jaar was het tijd voor een metamorfose. In de eerste plaats om u als klant beter van dienst te kunnen zijn, maar ook om de kapsalon een nieuwe frisse uitstraling te geven. Alles werd grondig aangepakt. Het interieur kreeg een nieuwe kleur, nieuwe meubels en weer een aantal kapplaatsen meer.

Veel klanten hebben leuk gereageerd op alle veranderingen. Genoeg ruimte en veel gezelligheid, ook dat hoort bij een goede kapsalon.

Het heeft even geduurd, maar Marian vond de naam "Hairlooks" beter bij het totaal paste. Haar bekende service en ruime parkeergelegenheid is jaren een feit.

In de tussentijd heeft Marian ook niet stil gezeten, ze heeft een opleiding genoten van 2 jaar tot erkend haarkleurspecialiste. De enige opleiding die er is in Nederland! Je wordt pas toegelaten bij het "Spectrum"(Wetenschappelijke kring voor kleurspecialiste) met een erkend examen.

Daarom belangrijk dat we het beste kleuradvies  kunnen geven die bij je past.

Iedere maand blijven we bij met precentaties van Nationale- en Internationale vakmensen, op het gebied van kleuren, knippen, mode en make-up, in de Schwartzkopf studio.

Wij zien je graag een keer langskomen.

Marian en medewerksters.

Route en
Tijden
Kapsalon
Ventaglio
Vern
Haarmode

Welkom